
Gabriel Sandoval X UMO - Txuleta time!!! 06.24.
Június 24-én nem más érkezik hozzánk az UMO-ba, mint Gabriel Sandoval – egyenesen Észak-Spanyolországból, Tolosa városából. Gabriel, a világ egyik leghíresebb Txuleta éttermének parrilla (grill) mestere, akivel ezen az estén egy igazán különleges vacsorára készülünk, aminek a témája nem más, mint a baszkföldi (Euskal Herria) gasztronómia emblematikus ízei.
Az est házigazdája Molnár Fanni, az UMO tulajdonosa - szíve és lelke, aki San Sebastian-i tanulmányai során ismerte meg Gabrielt és barátságuk azóta is tart, és melynek egyik megkoronázása ez a közös vacsoraest lesz. Így szeretettel várunk mindenkit, aki részese szeretne lenni egy felejthetetlen eseménynek, ami a Baszk kulináris örökségekre épül.
A menühöz Baszkföldről érkeznek a húsok, illetve az italok is - a Ribera del Duero vörösbor és Baszkföld ikonikus fehérbora a Txakolina.
A tüzes este forró hangulatát, 19:30 órától DJ Apolleus fokozza tovább afrohouse dallamaival.
Érkezés 19:00 órától
A vacsora kezdete: 19:30 óra
A vacsora várható befejezése: 22:00
Menü:
Welcome – Eudald Massana Noya Cava Eudald Brut 1,5 dl
Előételek:
Pintxo választék (baszk tapasz)
Agerre Txakolina 1,5 dl
Főétel:
Txuleta (T-bone) 2 főre
Köretek: Pimiento del piquillo (sült kápia paprika), ensalada (saláta)
Ribera del Duero vörösbor 1,5 dl
Desszert:
Tarta de queso (Baszk sajttorta)
Édes Sherry 0,5 dl
Budapesti Ásványdús víz 344 TDS
Kávé & Tea szelekció
A menü ára: 49 500 Ft/Fő (az ár az Áfa-t, a szervízdíjat, a menüsort és az italsort 5 dl is tartalmazza).
Szeretnénk jelezni, hogy foglalásokat csak páros számban tudunk fogadni!
Asztalfoglalás: info@umorestaurant.hu
Az esetleges ételallergiákat, érzékenységeket a foglalás során legyenek kedvesek jelezni számunkra!
A vacsora visszaigazolását a vacsora árának befizetése után tudjuk elküldeni vendégeink számára (a vacsora árának rendezése a következő módokon lehetséges: bankkártyával – Teya fizetési linken keresztül, vagy banki átutalással, vagy készpénzben – az UMO étteremben személyesen).
A menü és az esemény változtatási jogát fenntartjuk.
Szeretnénk jelezni, hogy a vacsora miliőjét és hangulatát fotókon örökítjük meg (melyben az ital, - és ételsorra fókuszálunk), az elkészült képeket pedig saját kommunikációs felületeinken közzétehetjük.
//
Gabriel Sandoval X UMO – Txuleta Time!!! 06.24
On June 24th, none other than Gabriel Sandoval will be joining us at UMO – coming straight from Tolosa, a town in Northern Spain. Gabriel is the parrilla (grill) master of one of the world’s most renowned Txuleta restaurants, and on this evening we’re preparing a truly special dinner centered around the iconic flavors of Basque (Euskal Herria) gastronomy.
The evening will be hosted by Molnár Fanni, owner – heart and soul – of UMO, who met Gabriel during her studies in San Sebastián. Their friendship has grown ever since, and this joint dinner event is one of the highlights of their connection. We warmly welcome everyone who wishes to take part in an unforgettable evening rooted in the culinary heritage of the Basque Country.
Both the meats and drinks will be arriving from the Basque Country – including Ribera del Duero red wine and Txakolina, the region’s iconic white wine.
The fiery atmosphere of the night will be further elevated from 7:30 PM by DJ Apolleus and his Afrohouse beats.
Arrival: from 7:00 PM
Dinner starts: 7:30 PM
Expected end: 10:00 PM
Menu:
Welcome Drink:Eudald Massana Noya Cava Eudald Brut – 1.5 dl
Starters:
Pintxo selection (Basque tapas)
Agerre Txakolina – 1.5 dl
Main Course:
Txuleta (T-bone steak) for two
Sides: Pimiento del piquillo (roasted red peppers), ensalada (salad)
Ribera del Duero red wine – 1.5 dl
Dessert:
Tarta de queso (Basque cheesecake)
Sweet Sherry – 0.5 dl
Budapest Mineral-Rich Water 344 TDS
Coffee & Tea Selection
Price: HUF 49,500 / person
(The price includes VAT, service fee, the full menu and a 5 dl drink pairing.)
Please note: We can only accept reservations for an even number of guests!
Table reservations: info@umorestaurant.hu
Please inform us of any food allergies or intolerances when making your reservation!
We will confirm reservations after the dinner fee has been paid. Payment options: by credit card (via Teya payment link), by bank transfer, or in cash at UMO restaurant.
We reserve the right to make changes to the menu and the event.
Please note that the atmosphere and setting of the dinner will be documented in photos (focusing on the food and drinks), and the resulting images may be shared on our official communication channels.
A Csapat

RÁDULY RÓBERT
Az UMO Restaurant Managere, aki profizmusát és könnyed eleganciáját kiválóan ötvözi a határtalan vendégszeretettel az UMO vacsorái alatt. Legyen szó akár ételajánlásról akár borpárosításról, mindig a legjobbat nyújtja a vendégek számára.

MOLNÁR FANNI
Tulajdonosként az UMO szíve és lelke, állítása szerint magyarsága ellenére az ereiben már félig Latin-amerikai vér folyik. Újító és fiatalos szemléletmódjának és ötleteinek köszönhetően lett az UMO az ami. Szenvedélye a Dél-amerikai kultúra és gasztronómia és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy ezt a vendégeinknek is a legmegfelelőbb módón adhassuk át.

BARTAL SÁNDOR
Az UMO konyhai csapatának alfája és omegája, aki a technológiáért, és az ételek minőségéért felel. Szerelme az asado - a nyílt tűzön való sütés-főzés és a konyhai csapat egyetlen magyar tagjaként tökéletes szimbiózisban van a latin-amerikai srácokkal.

BRYAN IVAREZ
Los Cabos, Baja California - Mexikóból, a fűszerek és a szószok specialistája, aki akkor a legkreatívabb és innovatívabb, amikor a saját hazája kultúrájára jellemző ételeket készíthet. Szerinte az UMO tökéletes hely arra, hogy megmutathassa mexikói gyökereit.

JOHAN LOPEZ VALVERDE
Aki Los Cabos, Baja California Sur, Mexikóból érkezett hozzánk, és aki rajong mindenért, ami a tűzzel, a húsokkal és az ízekkel való kísérletezéssel kapcsolatos. Szenvedélyesen és megszállottan törekszik arra, hogy a legjobb élményt nyújtsa azoknak a vendégeknek, akik ellátogatnak az UMO-ba.

JORVIN PIRELA
Sabaneta de Palmas, Zulia, Venezuelából, aki sok energiát és őrült ötleteket hozott magával az UMO-ba. Nagy pörgésben is ura a helyzetnek, gyorsan tanul és alkalmazkodik, de ami a legfontosabb, hogy szeretetet visz a munkájába és mindenbe, amit csak csinál.