
A Csapat

RÁDULY RÓBERT
Az UMO Restaurant Managere, aki profizmusát és könnyed eleganciáját kiválóan ötvözi a határtalan vendégszeretettel az UMO vacsorái alatt. Legyen szó akár ételajánlásról akár borpárosításról, mindig a legjobbat nyújtja a vendégek számára.

MOLNÁR FANNI
Tulajdonosként az UMO szíve és lelke, állítása szerint magyarsága ellenére az ereiben már félig Latin-amerikai vér folyik. Újító és fiatalos szemléletmódjának és ötleteinek köszönhetően lett az UMO az ami. Szenvedélye a Dél-amerikai kultúra és gasztronómia és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy ezt a vendégeinknek is a legmegfelelőbb módón adhassuk át.

BARTAL SÁNDOR
Az UMO konyhai csapatának alfája és omegája, aki a technológiáért, és az ételek minőségéért felel. Szerelme az asado - a nyílt tűzön való sütés-főzés és a konyhai csapat egyetlen magyar tagjaként tökéletes szimbiózisban van a latin-amerikai srácokkal.

BRYAN IVAREZ
Los Cabos, Baja California - Mexikóból, a fűszerek és a szószok specialistája, aki akkor a legkreatívabb és innovatívabb, amikor a saját hazája kultúrájára jellemző ételeket készíthet. Szerinte az UMO tökéletes hely arra, hogy megmutathassa mexikói gyökereit.

JOHAN LOPEZ VALVERDE
Aki Los Cabos, Baja California Sur, Mexikóból érkezett hozzánk, és aki rajong mindenért, ami a tűzzel, a húsokkal és az ízekkel való kísérletezéssel kapcsolatos. Szenvedélyesen és megszállottan törekszik arra, hogy a legjobb élményt nyújtsa azoknak a vendégeknek, akik ellátogatnak az UMO-ba.

JORVIN PIRELA
Sabaneta de Palmas, Zulia, Venezuelából, aki sok energiát és őrült ötleteket hozott magával az UMO-ba. Nagy pörgésben is ura a helyzetnek, gyorsan tanul és alkalmazkodik, de ami a legfontosabb, hogy szeretetet visz a munkájába és mindenbe, amit csak csinál.