top of page

A Csapat

9.png

RÁDULY RÓBERT

Az UMO Restaurant Managere, aki profizmusát és könnyed eleganciáját kiválóan ötvözi a határtalan vendégszeretettel az UMO vacsorái alatt. Legyen szó akár ételajánlásról akár borpárosításról, mindig a legjobbat nyújtja a vendégek számára. 

8.png

MOLNÁR FANNI

Tulajdonosként az UMO szíve és lelke, állítása szerint magyarsága ellenére az ereiben már félig Latin-amerikai vér folyik. Újító és fiatalos szemléletmódjának és ötleteinek köszönhetően lett az UMO az ami. Szenvedélye a Dél-amerikai kultúra és gasztronómia és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy ezt a vendégeinknek is a legmegfelelőbb módón adhassuk át. 

1.png

BARTAL SÁNDOR

Az UMO konyhai csapatának alfája és omegája, aki a technológiáért, és az ételek minőségéért felel. Szerelme az asado - a nyílt tűzön való sütés-főzés és a konyhai csapat egyetlen magyar tagjaként tökéletes szimbiózisban van a latin-amerikai srácokkal.

b.jpeg

BRYAN IVAREZ

Los Cabos, Baja California - Mexikóból, a fűszerek és a szószok specialistája, aki akkor a legkreatívabb és innovatívabb, amikor a saját hazája kultúrájára jellemző ételeket készíthet. Szerinte az UMO tökéletes hely arra, hogy megmutathassa mexikói gyökereit.

1 copy 4.png

JOHAN LOPEZ VALVERDE

Aki Los Cabos, Baja California Sur, Mexikóból érkezett hozzánk, és aki rajong mindenért, ami a tűzzel, a húsokkal és az ízekkel való kísérletezéssel kapcsolatos. Szenvedélyesen és megszállottan törekszik arra, hogy a legjobb élményt nyújtsa azoknak a vendégeknek, akik ellátogatnak az UMO-ba.

2 copy.png

JORVIN PIRELA

Sabaneta de Palmas, Zulia, Venezuelából, aki sok energiát és őrült ötleteket hozott magával az UMO-ba. Nagy pörgésben is ura a helyzetnek, gyorsan tanul és alkalmazkodik, de ami a legfontosabb, hogy szeretetet visz a munkájába és mindenbe, amit csak csinál.

bottom of page