
Gabriel Sandoval X UMO - Txuleta time!!! 06.24.
Június 24-én nem más érkezik hozzánk az UMO-ba, mint Gabriel Sandoval – egyenesen Észak-Spanyolországból, Tolosa városából. Gabriel, a világ egyik leghíresebb Txuleta éttermének parrilla (grill) mestere, akivel ezen az estén egy igazán különleges vacsorára készülünk, aminek a témája nem más, mint a baszkföldi (Euskal Herria) gasztronómia emblematikus ízei.
Az est házigazdája Molnár Fanni, az UMO tulajdonosa - szíve és lelke, aki San Sebastian-i tanulmányai során ismerte meg Gabrielt és barátságuk azóta is tart, és melynek egyik megkoronázása ez a közös vacsoraest lesz. Így szeretettel várunk mindenkit, aki részese szeretne lenni egy felejthetetlen eseménynek, ami a Baszk kulináris örökségekre épül.
A menühöz Baszkföldről érkeznek a húsok, illetve az italok is - a Ribera del Duero vörösbor és Baszkföld ikonikus fehérbora a Txakolina.
A tüzes este forró hangulatát, 19:30 órától DJ Apolleus fokozza tovább afrohouse dallamaival.
Érkezés 19:00 órától
A vacsora kezdete: 19:30 óra
A vacsora várható befejezése: 22:00
Menü:
Welcome – Eudald Massana Noya Cava Eudald Brut 1,5 dl
Előételek:
Pintxo választék (baszk tapasz)
Agerre Txakolina 1,5 dl
Főétel:
Txuleta (T-bone) 2 főre
Köretek: Pimiento del piquillo (sült kápia paprika), ensalada (saláta)
Ribera del Duero vörösbor 1,5 dl
Desszert:
Tarta de queso (Baszk sajttorta)
Édes Sherry 0,5 dl
Budapesti Ásványdús víz 344 TDS
Kávé & Tea szelekció
A menü ára: 49 500 Ft/Fő (az ár az Áfa-t, a szervízdíjat, a menüsort és az italsort 5 dl is tartalmazza).
Szeretnénk jelezni, hogy foglalásokat csak páros számban tudunk fogadni!
Asztalfoglalás: info@umorestaurant.hu
Az esetleges ételallergiákat, érzékenységeket a foglalás során legyenek kedvesek jelezni számunkra!
A vacsora visszaigazolását a vacsora árának befizetése után tudjuk elküldeni vendégeink számára (a vacsora árának rendezése a következő módokon lehetséges: bankkártyával – Teya fizetési linken keresztül, vagy banki átutalással, vagy készpénzben – az UMO étteremben személyesen).
A menü és az esemény változtatási jogát fenntartjuk.
Szeretnénk jelezni, hogy a vacsora miliőjét és hangulatát fotókon örökítjük meg (melyben az ital, - és ételsorra fókuszálunk), az elkészült képeket pedig saját kommunikációs felületeinken közzétehetjük.
//
Gabriel Sandoval X UMO – Txuleta Time!!! 06.24
On June 24th, none other than Gabriel Sandoval will be joining us at UMO – coming straight from Tolosa, a town in Northern Spain. Gabriel is the parrilla (grill) master of one of the world’s most renowned Txuleta restaurants, and on this evening we’re preparing a truly special dinner centered around the iconic flavors of Basque (Euskal Herria) gastronomy.
The evening will be hosted by Molnár Fanni, owner – heart and soul – of UMO, who met Gabriel during her studies in San Sebastián. Their friendship has grown ever since, and this joint dinner event is one of the highlights of their connection. We warmly welcome everyone who wishes to take part in an unforgettable evening rooted in the culinary heritage of the Basque Country.
Both the meats and drinks will be arriving from the Basque Country – including Ribera del Duero red wine and Txakolina, the region’s iconic white wine.
The fiery atmosphere of the night will be further elevated from 7:30 PM by DJ Apolleus and his Afrohouse beats.
Arrival: from 7:00 PM
Dinner starts: 7:30 PM
Expected end: 10:00 PM
Menu:
Welcome Drink:Eudald Massana Noya Cava Eudald Brut – 1.5 dl
Starters:
Pintxo selection (Basque tapas)
Agerre Txakolina – 1.5 dl
Main Course:
Txuleta (T-bone steak) for two
Sides: Pimiento del piquillo (roasted red peppers), ensalada (salad)
Ribera del Duero red wine – 1.5 dl
Dessert:
Tarta de queso (Basque cheesecake)
Sweet Sherry – 0.5 dl
Budapest Mineral-Rich Water 344 TDS
Coffee & Tea Selection
Price: HUF 49,500 / person
(The price includes VAT, service fee, the full menu and a 5 dl drink pairing.)
Please note: We can only accept reservations for an even number of guests!
Table reservations: info@umorestaurant.hu
Please inform us of any food allergies or intolerances when making your reservation!
We will confirm reservations after the dinner fee has been paid. Payment options: by credit card (via Teya payment link), by bank transfer, or in cash at UMO restaurant.
We reserve the right to make changes to the menu and the event.
Please note that the atmosphere and setting of the dinner will be documented in photos (focusing on the food and drinks), and the resulting images may be shared on our official communication channels.
The Team

ROBERT RADULY
The Restaurant Manager at UMO, who perfectly blends professionalism and effortless elegance with boundless hospitality during UMO’s dinner service. Whether it’s recommending dishes or pairing wines, he always provides the very best for our guests.

FANNI MOLNAR
The owner of UMO, Fanni Molnár is the heart and soul of UMO. Despite her Hungarian roots, she claims that Latin American blood runs through her veins. Thanks to her innovative and youthful mindset and ideas, UMO has become what it is today. She is passionate about South American culture and gastronomy, and every day she does her utmost to share that passion with our guests in the best possible way.

SANDOR BARTAL
The alpha and omega of UMO’s kitchen team, responsible for both the technology and the quality of the food. His true love is asado - the art of cooking over an open fire - and as the only Hungarian member of the kitchen crew, he works in perfect symbiosis with the Latin American guys.

BRYAN IVAREZ
From Los Cabos, Baja California, Mexico - is a specialist in spices and sauces, and he’s at his most creative and innovative when preparing dishes inspired by the culture of his homeland. In his eyes, UMO is the perfect place to showcase his Mexican roots.

JOHAN LOPEZ VALVERDE
Joined us from Los Cabos, Baja California Sur, Mexico - is passionate about everything related to fire, meat, and experimenting with flavors. With dedication and obsession, he strives to deliver the best possible experience to every guest who visits UMO.

JORVIN PIRELA
From Sabaneta de Palmas, Zulia, Venezuela - brought a burst of energy and wild ideas to UMO. Even in the busiest moments, he stays in control, learns quickly, and adapts with ease. But most importantly, he brings love into his work and everything he does.